• Početna>
  • Vesti>

Studenti medicine organizovali humanitarno veče za Vladimira

Studentski parlament Medicinskog fakulteta organizovao je bioskopskopsko veče, a prihod od ulaznica uplaćen je na račun obolelog Vladimira Slavkovića.

Studenti Medicinskog fakulteta pokazali su svoju humanist i u velikom broju su prisustvovali projekciji filma, a sav novac od ulaznica namenjen je za lečenje njihovog sugrađanina Vladimira Slavkovića.

“Čast nam je što možemo na ovakav način da pomognemo, jer to naše malo može mnogo da znači. Veliki je odziv studenata, kako naših, tako i sa strane. Cena karata je 150 dinara, ali mnogi daju i više od te sume”, rekla je Danijela Vićentijević,potpredsednik Studentskog parlamenta Medicinskog fakulteta.

Kako studenti kažu , oni ne mogu mnogo da pomognu, ali se nadaju da njihova pomoć može  značiti Vladimiru.

“Velika je čast i zadovoljstvo biti sada ovde in da neki način, našim malim doprinosom pomognemo Vladimiru. Ovo je samo jedna u nizu akcija koje naš fakultet planira da sprovede, uključuju se i ostali fakulteti na nivou Univerziteta”, naglasio je Bojan Čukranović, student.

“Zahvalila bih se Medicinskom fakultetu i Studentskom parlamentu, koji je sve ovo organizovao, i svim ljudima koji su se odazvali ovakvoj akciji, jer naše malo nekome znači mnogo i nadam se da ćemo uvek ovako pomagati ljudima i biti jedni uz druge”, istakla je Đina Gazivoda, student.

U bioskopskoj večeri prikupljeno je oko 17.000 dinara. Kako su najavili članovi Studentskog parlamenta Medicinskog fakulteta , ovo je samo jedna od mnogobrojnih humanitarnih akcija koje će organizovati u narednom periodu, kako bi pomogli Vladimiru.

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još