Okrugli sto u okviru Unutrašnjeg dijaloga na KiM

Generalni sekretar predsednika Republike Nikola Selaković i zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušan Kozarev borave danas i sutra  na Kosovu i Metohiji.

Delegacija ‘e danas u 11,30 sati u Pasjanu uručiti kombi vozilo Zdravstvenom centru Gnjilane a potom,  u 13 sati u Lapljem Selu, prisustvovaće okruglom stolu, koji u okviru unutrašnjeg dijaloga o Kosovu i Metohiji organizuje Srpski nacionalni forum.
Nakon toga,  u 16 sati u selu Donja Brnjica kod Gračanice uručiće traktor porodici Miladinović.

Sutra , u 10 sati u Kosovskoj Mitrovici, u amfiteatru Medicinskog fakulteta, prisustvovaće okruglom stolu omladine i studenata sa KiM, pod nazivom „Perspektive visokog obrazovanja na Kosovu i Metohiji“, koji se održava u okviru unutrašnjeg dijaloga o Kosovu i Metohiji a u 13 sati u selu Bresnica kod Zvečana porodici Vasović doniraće traktor.

Donacije kombi vozila i dva traktora koje su predviđene tokom ove posete predstavljaju nastavak akcije koja se realizuje u cilju pomoći srpskom stanovništvu na Kosovu i Metohiji, nakon nedavnog razgovora predsednika Srbije sa građanima u Lapljem Selu.

Comments

Pročitaj još