Nastavak akcije u cilju pomoći Srbima na KiM

Generalni sekretar predsednika Republike Nikola Selaković i zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušan Kozarev boraviće u sredu i četvrtak na Kosovu i Metohiji.

U Pasjanu će uručiti kombi vozilo Zdravstvenom centru Gnjilane a u Lapljem Selu, u sali „Tropikana“, prisustvovaće okruglom stolu, koji u okviru unutrašnjeg dijaloga o Kosovu i Metohiji organizuje Srpski nacionalni forum.
U selu Donja Brnjica kod Gračanice uručiće traktor porodici Miladinović, kao i porodici Vasović iz sela Bresnica kod Zvečana .
U Kosovskoj Mitrovici, u amfiteatru Medicinskog fakulteta, prisustvovaće okruglom stolu omladine i studenata sa KiM, pod nazivom „Perspektive visokog obrazovanja na Kosovu i Metohiji“, koji se održava u okviru unutrašnjeg dijaloga o Kosovu i Metohiji.
Donacije kombi vozila i dva traktora koje su predviđene tokom ove posete predstavljaju  nastavak akcije koja se realizuje u cilju pomoći srpskom stanovništvu na Kosovu i Metohiji, nakon nedavnog razgovora predsednika Srbije sa građanima u Lapljem Selu, navodi se u saopštenju Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."