Članovi KUD-a”Kosovski Božur”održali koncert u Austriji

Kulturno-umetničko društvo „Kosovski božur“ iz Kosovske Mitrovice održalo je koncert u Austriji (pokrajina Vorarlberg), u gradu Bludenz pod nazivom „Kultura spaja, a na poziv kulturno-umetničkog društva „Kolo“ iz Vorarlberga. Članovi su boravili od 1-5.marta, gde su dočekani sa oduševljenjem od strane domaćina.

Nikola Milošević, predsednik KUD-a „Kosovski božur“ je  zadovoljan prijemom sa nadom da je ovo početak jedne lepe i uspešne saradnje.

„Naš nastup je bio 3. marta i mogu reći da smo ostavili dobar utisak na publiku, što govore i ovacije i gromoglasni aplauzi koje smo dobili. Želim još jednom da se zahvalim organizatorima koji su nas pozvali i bili izuzetno gostoljubivi i prijatni, nadam se da ćemo se ponovo družiti na ovogodišnjem Saboru kulturnog stvaralaštva Srbije.“rekao je Milošević

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."