Za Vladimirov život! Budimo humani!

Vladimiru Slavkoviću iz Velikog Rudara,  januara prošle godine uspostavljena je dijagnoza Non hočkinov limfom . Lečenje je započeto odmah , najpre u Srbiji a potom i u inostranstvu . Najboljeg studenta Mašinskog fakulteta sada čeka najvažniji ispit u Nemačkoj , presađivanje matičnih ćelija.

Njegovi prijatelji angažovali su se da prikupe pomoć za njegovo lečenje i pozvali sve one koji mogu da pomognu da se priključe njihovoj akciji i pomognu Vladimiru da “položi taj životni ispit”.

O njegovim planovima govore sa puno nade da će doći dan kada će biti i realizovani.

“Uvereni smo da će naš Vlado pobediti bolest a skupili smo se sa jednim ciljem da mu pomognemo da istraje u borbi za život , najbitniji je da nas ima što više, na svim mestima u gradu postavićemo kutije, neka svako da koliko ima “naše malo nekome znači mnogo”, ističu pokretači ove humane akcije.

Svakodnevno su u kontaktu sa Vladom, ne gube nadu i veruju da će uskoro realizovati sve ono o čemu su nekada govorili. Devojci Jeleni najveća podrška u ovom trenutku su njihovi zajednički prijatelji .

Rečenice u pismu koje je ovaj hrabri momak prosledio televiziji Most odišu optimizmom. Kaže da će biti srećan kada uskoro ispriča priču o svom teškom ali uspešnom lečenju.Verujte i vi i ne zaboravite da vaše malo može da bude od velike pomoći za ostvarenje želja ovog mladog čoveka. Kutije će biti postavljene na mnogim mestima u Kosovskoj Mitrovici, a obavestićemo vas o svim daljim humanitarnim aktivnostima.

Svi koji žele pomoći Vladimiru, uplate mogu izvršiti na račune:

Dinarski: 160-496092-71

Devizni: 00-540-0002563.4

IBAN broj: RS35160005400002563419

Takođe, pomoć se može uputiti putem SMS poruka:

Za Srbiju, upisivanjem  459 i slanjem  na 3030.

Cena poruke je 200 din (PDV se ne naplaćuje).

Za Švajcarsku, upisivanjem human459  i slanjem na 455

Cena poruke je 20 CHF.

Comments

Pročitaj još