Kozarev danas sa poljoprivrednicima Kosova i Metohije

Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušan Kozarev i predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede razgovaraće danas sa poljoprivrednicima sa severa Kosova i Metohije, u cilju pronalaženja rešenja za njihove konkretne probleme, o kojima su razgovarali sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem prilikom njegove nedavne posete Lapljem Selu.

Sastanak i sa poljoprivrednim proizvođačima Zvečana, Kosovske Mitrovice, Suvog Dola, Leposavića, Obilića, Vučitrna i Kosova Polja biće održan u Domu kulture u Zvečanu sa početkom u 12 časova.

Sa poljoprivrednicima Zubinog Potoka i Srbice sastanak će biti održan u Domu kulture u Zubinom Potoku sa početkom u 16 časova i 30 minuta. Tokom posete predstavnici Kancelarije za Kosovo i Metohiju i Ministarstva poljoprivrede obići će i Zemljoradničku zadrugu “Zubin Potok”.

Na sastancima, među članovima stručne delagacije, biće prisutni i predstavnici Uprave za agrarna plaćanja, Instituta za voćarstvo Čačak, Saveta za razvoji unapređenje prerađivačko-prehrambene industrije Srbije i Privredne komore Kosova i Metohije.

 

Izvor: TV Most.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."