Nova društvena inicijativa: Konkurs “Mitrovica Model Ujedinjenih nacija”

Srednjoškolac/ka si? Želiš da naučiš više o organizaciji i funkcionisanju Ujedinjenih nacija?  Želiš da usavršiš svoje veštine pregovaranja i javnog nastupa? Želiš da radiš u timu i unaprediš svoje liderske sposobnosti? Onda je Mitrovica Model Ujedinjenih Nacija prava stvar za tebe!

Model Ujedinjenih nacija je obrazovna simulacija i akademska aktivnost u kojoj učesnici mogu naučiti više o diplomatiji, međunarodnim odnosima i Ujedinjenim nacijama. MUN pomaže u razvoju istraživačkih veština, javnog govora, pregovaranja, kao i kritičkog razmišljanja, unapređuje timski tad i liderske sposobnosti i to sve u cilju omogućavanja dubljeg razumevanja aktuelnih svetskih pitanja.

Program MMUN će biti implementiran u opštinama Južna Mitrovica, Severna Mitrovica, Zvečan, Zubin Potok i Leposavić. Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti slanjem prijave koja sadrži: 1. Ime i prezime 2. Datum rođenja i mesto prebivališta 3. Motivaciono pismo (ne duže od 200 reči) Na e-mail adresu: office@newsocialinitiative.org sa naznakom: Prijava za MMUN

Konkurs je otvoren do nedelje 18. Februara 2018. godine. Za više informacija o MMUN-u poseti www.newsocialinitiative.org, zaprati nas na Facebook-u ili nas kontaktiraj putem maila i telefona.

 

Comments