• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Rada Trajković puki instrument beogradske opozicije

Povodom izjave političarke sa Kosova i Metohije Rade Trajković, da na predstojećim beogradskim izborama građani glasaju za koaliciju okupljenu oko DS-a, Srpska lista se oglasila saopštenjem.

“Veoma je umesno što se Rada Trajković uključila u predizbornu  kampanju za lokalne izbore u Beogradu, jer ona u poslednje vreme sve  više gubi kontakt sa stvarnošću na Kosovu i Metohiji, a njene ambicije  i materijalni interesi sve su više u glavnom gradu. Ona je već duže  vreme samo puki instrument beogradske opozicije, kaže se u saopštenju Srpske.

“Ko poznaje Radu Trajković, a poznajemo je svi na Kosovu i Metohiji, zna da ona retko pravi izlete u politiku, a da za to nije  dobro  nagrađena.

Rada Trajković igra ulogu hrabre političarke koja razvejava  magle i ruši nepravde, a zapravo je ona ta koja prodaje maglu. Nekada  je maglu prodavala za državne pare Srbije, a za čije novce to danas  radi biće utvrđeno kad-tad”, kaže se, između ostalog, u saopštenju Srpske liste, a povodom izjave Rade Trajković na konvenciji DS-a u Beogradu.

Comments

Pročitaj još