Ksenija Božović: Hapšenje policajaca dobar početak

Podpredsednica GI SDP Ksenija Božović nije preveliki optimista u otkrivanju ubica Olivera Ivanovića, ali smatra da je privodjenje dvojice policajaca koji su bili u blizini mesta događaja dobar početak u istrazi.

Ksenija Božović za RTV Kim kaže da su dobili informaciju da su dva policajca srpske nacionalnosti uhapšena i da im je određen pritvor od 48h. Ona smatra da oni mogu da pruže važne informacije za istragu.

„Ovo je neki početak, pokušaćemo da verujemo da će doći do konačnog cilja, a to je da se ubica što pre pronađe. Imamo obećanje od svih nadležnih institucija da rade 24 sata, hajde da im verujemo i da sačekamo kakav će ishod na kraju da bude. Ajmo da vidimo sada šta su radili takođe policajci iz kosovske službe kada su razvukli one žute trake i došli na mesto uviđaja, da li su oni obavili sve radnje u skladu sa zakonom“, kazala je Božovićeva za RTV Kim.

Na pitanje da li je optimistična po pitanju pronalaska ubice Olivera Ivanovića, ona odgovara: „Ja sam fatalni pesimista što se toga tiče. Kako je već prošlo više od dvadeset dana mišljenja sam da se ubica nikada neće pronaći, ali ajde da sačekamo da vidimo ishod“.

Božovićeva kaže da bi i za porodicu i za njegove saradnike bilo značajno da se ubice Olivera Ivanovića pronađu i procesuiraju.

 

Izvor : Radio KiM

Comments

Pročitaj još