Crvena Jabuka u Leposaviću

Opština Leposavić i Lokalni savet mladih, na platou ispred zgrade opštine, organizuju doček Srpske nove godine.

Prisutne će uveseljavati grupa Crvena jabuka, a za učesnike je obezbeđena kuvana rakija, vino i vo na ražnju. Organizatori pozivaju sve zainteresovane da dođu zabave se, isprate staru i dočekaju novu godinu po Julijanskom kalendaru.

Gradonačelnik Leposavića Zoran Todić kaže da je sve spremno za doček koji će biti organizovan na platou ispred SO a građane koji budu došli uveseljavati poznata rok grupa bivše Jugoslavije “Crvena jabuka”.

Dušan Milanović predsednik Lokalnog saveta mladih ističe da su i oni organizatori koncerta koji počinje u 21 sat.

“Ovo je prvo gostovanje grupe Crvena jabuka  na Kosovu i Metohiji i najavljen je veliki broj gostiju iz svih gradova”, rekao je on i dodao da će biti organizovan veliki vatromet tačno u ponoć.

Organizatori obećavaju dobru zabavi i apeluju na građane da upotrebom piritehničkih sredstava ne ugroze živote učesnika skupa.

Izvor: TV Most

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."