Ambasadorka Grčke posetila opštinu Severna Mitrovica

Ambasadorka Grčke na Kosovu Konstantina Atanasidau posetila je opštinu Severna Mitrovica gde je razgovarala sa Glavnom izvršnom službenicom Opštinske administracije Severna Mitrovica Adrijanom Hodžić.

Tokom sastanka, Hodžić je upoznala ambasadorku Atanasidau sa dosadašnjim rezultatima u opštini Severna Mitrovica, planom rada, programima, projektima kao i o infrastrukturnim potrebama stanovništva.

Nakon razgovora u kabinetu Adrijane Hodžić, ambasadorka Atanasidau je razgovarala i sa svim direktorima u opštini Severna Mitrovica, gde je bila u situaciji da se upozna o svim izazovima sa kojima se ova institucija susreće.

Ambasadorka Atanasidau  je pohvalila rad i ideje opštinske administracije i izrazila je želju i spremnost da u doplomatskom smislu podrži rad opštine Severna Mitrovica. Ona je ovom prilikom građanima Severne Mitrovice čestitala novogodišnje praznike.

 

Nakon sastanka ambasadorka Grčke Konstantina Atanasidau je u pratnji Glavne izvršne službenice opštinske administracije Adrijane Hodžić obišla ulice u gradu kao i sam most koji razdvaja severnu i južnu Mitrovicu.

Comments