• Početna>
  • Vesti>

Zlata Radovanović:Kancelarija za KiM ostaje u službi građana

Koordinator za poslove u Kancelariji za Kosovo i Metohiju Zlata Radovanović ocenila je da je godina na izmaku bila uspešna i obećala da i u narednom periodu pomoć građanima u Pokrajini neće izostai.
Foto:Tv Most

“U 2017. godini nastavili smo da gradimo širom Kosova i Metohije, izgradili smo stanove , pogone , nekada samostalno a nekada sa lokalnim samoupravamo i Eparhijom Raško-Prizrenskom “, rekla je ona gostujući u našem Jutarnjem programu i naglasila da su u Kancelariji posebno ponosni jer su uspeli da stignu do ogromnog broja građana, da im izađu u susret i reše njihove probleme.

 
“Radili smo sa svim institucijama Republike Srbije koje ovde rade punim kapacitetom , stigli smo do naših udruženja, nevladinih organizacija i uspeli da popravimo kvalitet života građana na čitavom Kosovu i Metohiji”, rekla je Radovanović.

 
Ona je obećala da će u 2018. novac iz budžeta biti racionalno trošen i da će se nastaviti sa poboljšanjem uslova života ljudi koji ovde žive.

 
“Radićemo punom parom i biće tu mnogo novih projekata koji će zavisiti od potreba građana koje su do sada prepoznati”, rekla je Radovanović i dodala da ona dva puta nedeljno prima građane, sasluša njihove probleme u nastoji da ih reši ili da ih poveže sa onima koji mogu da im pomognu .

 
Poručila  je građanima da im želi ličnu i porodičnu sreću, kao i to da rade, da se obrazuju, nadograđuju i rađaju što više dece.

Izvor TV Most  Foto:Tv Most

Comments

Pročitaj još