Ivančević: Raspolažemo značajnom zbirkom događaja

 

Direktorica Javnog preduzeća Mreža Most Slađana Ivančević i direktorica TV Most Ljiljana Janković gostujući u Jutarnjem programu TV Most govorile su o radu ove medijske kuće u 2017. godini.

Direktorica Slađana Ivančević rekla je da je radaditi u specifičnim uslovima i po nepristupačnim terenima vrlo naporno, događaji se ne prate samo na Kosovu i Metohiji već po čitavoj Srbiji.

„Srećna sam kada dođe kraj godine i kada pogledamo zbirku događaja kojom raspolažemo, jedno veliko bogatstvo koje ostavljamo našoj državi, našim gledaocima“, rekla je direktorica Ivančević.

 

„Moram da kažem da je saradnja odlična između svih naših poslovnih jedinica, kako TV Most tako i Radio Kosovske Mitrovice, Radio Gračanice, RTV Puls imamo svoja dopisništva i u Štrpcu i u Leposaviću. Naše kolege rade kao jedna velika porodica. Tu smo i malo olakšali stvari da svaka naša poslovna jedinica pokriva određeni teren, tako da nema preklapanja, ako vide da na nekom događaju nema mikrofona „Mosta“  to znači da taj događaj prati Radio Gračanica ili RTV Puls, bukvalno nas ima svuda, ne postoji ni jedan bitniji događaj na KiM i u centralnoj Srbiji koji naše kolege nisu pokrile“, istakla je direktorica Javnog preduzeća Mreža Most Slađana Ivančević.

Direktorica TV Most Ljiljana Janković se zahvalila svim kolegama, i onima koji se vide na ekranu a i onima mnogobrojnim koji se ne vide, na doprinosu koji daju.

„Rad u televiziji je je jedan lanac gde svaka karika treba da bude na svom mestu, ako jedna pukne uzalud je svaki trud. Ono Što bih ja volela u sledećoj godini je to da se stvore uslovi da primimo još mladih lica, kako u tehnici tako i novinara, koji će biti bogatstvo ove televizije“, rekla je Ljiljana Janković.

Direktorka Javnog preduzeća Mreža  Most Sladjana Ivancević najavila je da će u novoj godini početi sa programom televizija Gračanica,zatim koncepcijski potpuno novi radio program iz Šilova a pokušaće da se iznađe i rešenje za adekvatniji prostor televizije most.

Na kraju gostovanja u  Jutarnjem  programu TV Most obe direktorke su poželele srećnu Novu godinu i Božić svim građanima Kosova i Metohije.

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još