• Početna>
  • Vesti>

Privedeno lice u vezi sa slučajem stradalog muškarca u Bošnjačkoj mahali

U Kosovskoj Mitrovici privedeno je jedno lice u vezi sa slučajem u kome je rano jutros u severnom delu grada pronađeno beživotno telo muškarca koji je, kako sumnjaju u policiji, najverovatnije ubijen. Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić rekao je da da je sa privedenim licem u toku operativni rad.

“U vezi sa ovim slučajem, u prostorijama  Regionalne istražne jedinice trenutno se nalazi jedno privedeno lice sa kojim je operativni rad u toku” – rekao je Bojić.

On je dodao da je uviđaj  završen i da su telo preuzele kolege iz sudske medicine radi vršenja obdukcije koja će biti obavljena u Prištini.

U naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Kosovske Mitrovice jutros rano je pronađeno beživotno telo muškarca. Telo je pronađeno pored jednog automobila u blizini Međunarodnog poslovnog koledža u Mitrovici.

Bojić je rekao da je policijskoj patroli jutros u 5 časova i 30 minuta  prijavljeno da je u Ulici Cara Dušana u naselju Bošnjačka mahala primećeno lice muškog pola koje nije davalo znake života.

Uviđajna ekipa izašla na lice mesta, a tokom uviđaja utvrđeno je da su na licu vidljive povrede u predelu stomaka, kao i tragovi krvi, rekao je Bojić. Identitet žrtve za sada nije poznat.

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još