U Kosovskoj Mitrovici odigrana predstava “Buba u uhu”

U okviru treće humanitarne akcije koju organizuju studenti “Kosmetu na poklon“ u Mitrovačkodvoru odigrana je predstava „Buba u uhu“, u izvodjenju amaterskog pozorišta iz Sokobanje.

Pozorišna predstava “Buba u uhu” u izvodjenju amaterskog pozorišta iz Sokobanje koju je publika u Kososkoj Mitrovici odlično prihvatila bila je humanitarnog karaktera. Sav prihod namenjen je za novogodišnje paketiće mališanima u srpskim sredinama južno od Ibra.

“Ova predstava je bila na repertoaru u Sokobanji  tokom protekle turističke sezone i na poziv Udruženja iz Kosovske Mitrovice večeras smo ovde imali priliku da odigramo predstavu. Predivan je osećaj kada možete da na neki način pomognete i date svoj doprinos za mališane koji žive na ovim prostorima”, rekao je Marko Božinović, glumac i dodao da su se akciji prikupljanja paketića priključili mnogi pojedinci i preduzetnici .Ivan Virijević, predsednik Studentskog parlamenta podsetio je da je u pitanju tradicionalna humanitarna akcija “Kosmetu na poklon” u koju se ove godine uključilo mnogo više institucija i pojedinaca nego ranije.

“Inicijator ove akcije je Pravni fakultet iz Novog Sada. Njima su se priključili svi pravni fakulteti u Srbiji i ceo Univerzitet u Kosovskoj Mitrovici”, rekao je Virijević i dodao da je za gledanje ove predstave bilo neophodno doneti slatkiš ili slaniš kako bi se napravili paketići za decu južne srpske pokrajine.ulaz za ovu predstavu .

 Organizatori su izrazili nadu da će se tokom ove velike humanitarne akcije “kosmetu na poklon” prikupiti dovoljno sredstava kako bi obradovali najmladje novogodišnjim paketićima.

 

Izvor: TV Most

Comments