Udes u Kosovskoj Mitrovici, pešak povređen

U ulici koja iz Kolašinske vodi ka Medicinskoj školi  iz pravca Sutjeske ulice vozilo marke opel  zafira  sive boje sletelo je danas oko 12 i 30  niz stepenice koje isključivo koriste pešaci . U tom trenutku jedan  pešak je išao niz a drugi uz stepenice. Pukom srećom jedan od njih je samo lakše povredjen  i prebačen u bolnicu.

Ovo su podaci koje nam prenosi kolega novinar sa terena koji se i sam našao na putu vozilu koje je sletelo , ali je srećom  izbegao veću katastrofu.

Policija je izašla  na lice mesta  izvršila je uvidjaj i nakon toga privela vozača automobila novopazarskih tablica koje je bežeći sa lica mesta najverovatnije nepoznajući teren sletelo niz stepenice.

Ova nesreća danas je mogla da ima i  dalekosežne posledice , s obzirom da u to vreme učenici  Medicinske škole u velikom broju  prolaze tim stepeništem. Kako , takodje nezvanično saznajemo ovome je prethodio udes sa automobilom marke ford fiesta na početku Sutjeske ulice i očigledno prema takodje nezvaničnim informacijama krenuo da beži u tom pravcu.

 

Besim Hoti: Policija obavila uviđaj, vozač bio alkoholisan

 

U Sutjeskoj ulici u Kosovskoj Mitrovici danas se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedan pešak povređen. Do nesreće je došlo oko 12 i 40h, kada je vozač automobila marke Opel Zafira  u alkoholisanom stanju, izgubio kontrolu nad vozilom i najpre u Sutjeskoj uliici udario parkirano vozilo marke Ford Fiesta, a potom sleteo niz stepenište kojim se ova slepa ulica završava i tom prilikom povredio jednog pešaka. . Automobil se zaustavio u Drvarskoj ulici gde je policija privela nesavesnog vozača, potvrdio je za naš program  zamenik komandira Kosovske policije za region Sever Besim Hoti.

„Žrtva je sanitetskim vozilom prevezena do mitrovačkog KBC –a, radi lekarskih pregleda. Osumnjičeni je odveden do prostorija saobraćajne jedinice gde mu je urađen alko-test koji je pokazao prisustvo alkohola u krvi. O svemu je obavešten tužilac koji je slučaj okarakteriosao kao krivično delo – ugrožavanje saobraćaja“, dodao je Hoti.

Comments

Pročitaj još