Pucnjava u Prištini, jedna osoba ubijena

Jedna osoba je ubijena a druga je ranjena kada je nepoznati napadač pucao iz automobila u pravcu četvoro prolaznika, prenose prištinski mediji.

Izvori u kosovskoj policiji kažu da se incident dogodio oko 02.20, kada je pucano iz vozila za koje se sumnja da je “ford” ili “fijat” crvene boje.

Prema informacijama koje je dobio portal Indeksonlajn iz policije, u sumnjivom vozilu bile su tri ili četiri osobe, od kojih je jedna pucala na prolaznike.

Prvobitno su ranjene dve osobe. Nehat Sahiti je zbog teških rana nakon sat vremena preminuo u kliničkom centru, dok je povređena žena van životne opasnosti.

Policija je najpre dobila informacije o ranjenoj osobi i u trenutku kada se pojavila na licu mesta pronašla je tri metka oružja kratke cevi, pišu portali Kosovo 24 sata i Indeksonlajn, a  renosi RTK2.

Izvor: RTS

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."