Dani dokumentarnog filma u galeriji Akvarijus

U art-bioskopu galerije „Akvarijus“, u periodu od utorka 28. novembra do subote 2. decembra, biće prikazani filomovi sa ovogodišnjeg Me]unarodnog festivala dokumentarnog filma GRAFEST 2017. koji se istovremeno održava u Gračanici.
Od 28. do 30. novembra planirane su projekcije ostvarenja iz revijalnog dela festivala koja su sa velikim uspehom prikazivana na festivalima i pred publikom širom sveta, a 1. i 2. decembra deset kratkih dokumentarnih i televizijskih filmovi autora sa Kosova i Metohije koji učestvuju u takmičarskom delu programa.
Filmski program u galeriji „Akvarijus“ realizuje se zahvaljujući Domu kulture Gračanica koji je organizator ovog festivala.
Ulaz na sve projekcije je besplatan.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."