• Početna>
  • Vesti>

Ivančević:Planovi ambiciozni , svi će biti zadovoljni

Na upravo završenom 62. međunarodnom sajmu knjiga i ove godine je svoj štand imalo JP Mreža Most. O prethodnoj godini ali i budućim planovima govorila je direktorica Slađana Ivančević.

Direktor  Javnog preduzeća Mreža Most, Slađana Ivančević ocenila je da “je protekla godina bila radna i da su, kao i u poslednje dve tri godine , pokriveni su svi važni događaji , kako na Kosovu i Metohiji tako i u centralnoj Srbiji jer je proširena mreža diopisništva i u Beogradu”.

“Bilo je vredno i radno, unapredili smo naše medije, tehnički podpomogli televiziju Puls i Radio Gračanicu koja uskoro prerasta u televiziju “, rekla je Ivančević i podsetila da su zabeleženi svi važni dogašaji iz oblasti kulture, sporta, politička dešavanja , životne priča…”I sledeće godine ići ćemo napred, do kraja ove godine posvetićemo se kulturnim dešavanjima, iznenadićemo gledaoce za Novu godinu dobrim programom”, rekla je ona i najvila da zaposlene očekuje dosta posla ali će, kako je rekla ,sigurna da će svi biti zadovoljni.

“Javno preduzeće je osnovala Vlada Republike Srbije a Kancelarija za KiM je naša druga kuća , imamo zajednički cilj, osnovni  je blagovremeno informisanje nealbanskog stanovništva na KiM , pratili smo i pratićemo ono što Kancelarija za KiM radi  zdušno, sa velikom željom i trudom pomaže naš narod na KiM”, rekla je Ivančević i dodala da je  centralna Srbija “pokrivena” velikim brojem kablovskih operatera , u planu je i Crna Gora a najudaljenije tačke na KiM pokrivene su signalom TV Most.

“JP Mreža Most želi gledaocima i slušaocima da budu uspešni kao mi a nama da ostanu i prate naše programe”, rekla je Slađana Ivančević.

Pored Direkcije sa sedištem u Beogradu u okviru JP Mreža Most posluju četiri emitera , Televizija Most iz Zvečana, TV Puls iz Šilova, RTV Centar Gračanica i Radio Kosovska Mitrovica.

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još