Izgorela tri automobila, požar najverovatnije podmetnut

Požar koji je izbio u ulici Knjaza Miloša u ranim jutarnjim satima, najverovatnije je podmetnut, utvrdila je uviđajna ekipa, a našem radiju potvrdio šef operative Kosovske policije Željko Bojić.

Bojić kaže da je tužilac slučaj okarakterisao kao izazivanje opšte opasnosti.

Ranije jutros, Bojić je za naš program rekao da su izgorela tri automobila marke BMW, Passat I Golf 7.

Požar je podmetnut u dvorištu kuće Tekija Fetahija, vlasnika pekare u Bošnjačkoj mahali. On je za radio Kosovska Mitrovica potvrdio da su mu pored dva  automobila izgorele i pekarske mašine, kao i auto komšije koji je parkirao kod njega auto, dok traje renoviranje u ulici u kojoj živi i izrazio nadu da će istraga utvrditi kako je došlo do požara.

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."