Radio Gračanica obeležava 18 godina postojanja

Radio Gračanica danas proslavlja 18 godina postojanja i rada. Tim povodom direktorka JP “Mreža Most” Slađana Ivančević uputila je čestitku u kojoj se kaže : “Skoro dve decenije truda i nadstojanja u unapređenju informisanja, ne samo da govori o zrelosti ovog medija, već i o želji da se i u teškim životnim uslovima i okolnostima opstane i ostane na prostoru našeg Kosova i Metohije.

Danas mogu reći da sam ponosna na vas i ono što što jeste, vredni i hrabri ljudi koji dajete sve od sebe da istina dođe do naših slušalaca i gledalaca, ponosna što ne štedite ni svoje vreme, ni svoje znanje, da svima koji nas prate, istinu učinite vidljivom i dostupnom.

Na zadovoljstvo svih nas, pre godinu dana otvoren je RTVC Gračanica sa željom da preraste u TV stanicu. Na otvaranju još jedne televizije u našem sistemu svakodnevno radimo. Vaši će slušaoci uskoro postati i gledaoci, a mi ćemo zahvaljujući tome, zajedno obogatiti program svih naših medija i JP „Mreža Most“ u celini.

Iskreno se nadam i verujem da ćete i u budućem periodu na isti način nastaviti da blagovremeno i tačno informišete naše verne slušaoce i gledaoce, koji su tokom svih ovih godina, crpeli informacije koje ste nudili, verovali u vašu istinistost i sa poverenjem pratili vaš program.

Danas, iako je tehnologija ekstremno napredovala, verujem da imate dovoljno snage, vere, hrabrosti i znanja da idete u korak sa vremenom i širite istinu kao svih ovih godina unazad” navodi Ivančević i čestitki.

Srećno punoletstvo!

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."