• Početna>
  • Vesti>

Završna konvencija Srpske u Zvečanu: Do kraja godine 200 radnih mesta

Glas za Srpsku je glas za budućnost, poručeno je danas sa završne konvencije Srpske liste , održane u Zvečanu, pred lokalne izbore, zakazane za nedelju 22. oktobar.

Kandidat Srpske liste za gradonačelnika Zvečana Vučina Janković poručio je ovom prilikom da Zvečan neće više gledati u prošlost .

„Birajte sigurnu budućnost za vas i vašu decu.  Budite hrabri, odlučni i mudri. Birajte Srpsku“, poručio je Janković i podsetio na sve ono što su on kao gradonačelnik i njegovi saradnici postigli  u proteklom mandatu i najavio otvaranje 200 novih radnih mesta do kraja godine.

Konvenciji je ispred Vlade Srbije prisustvovao direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić koji je poručio da  samo jedinstveni možemo da sačuvamo i naše opštine, preduzeća, škole, bolnice i zato žele da nas razjedine  i usitne.

„Odavde, danas iz Zvečana im poručujemo hiljadama glasova Srba – nećete u tome uspeti. Ovo je srpska država. Ovo je naš narod .  Danas je vreme da pokažemo da smo mudriji od onih koji hoće da preseku našu pupčanu vrpcu sa Srbijom. 22. oktobar je dan kada ćemo ponovo pokazati da je Srpska lista jedina veza srpskog naroda sa političkim institucijama države Srbije i da budućnost i Zvečana i Kosovske Mitrovice i Leposavića i Zubinog Potoka i svih deset opština sa srpskom većinom, ne vidimo u Prištini nego u Beogradu“, poručio je Đurić.

Na konvenciji su govorili i aktuelni ministar administracije i lokalne samouprave u Prištini Ivan Todosijević i kandidat za odbiornika Srpske liste Jelena Đurić.

Oni su pozvali sugrađane da u nedelju daju svoj glas Srpskoj listi i grradonačelniku Jankoviću.

Završna konvencija Srpske liste u Kosovskoj Mitrovici biće održana sutra u 15h u Mitrovačkom dvoru.

Comments

Pročitaj još