Spirić: Počinje izgradnja zgrade sa 4 stana, uskoro još dve

Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić najavljuje da započinju radovi na izgradnji jedne stambene zgrade sa četiri stana od 62.5km2 u prvoj fazi.

Kako navode u saopštenju ,  u drugoj fazi biće predviđena izgradnja još za dve stambene zgrade, u ulici Rudarske čete (kod poligona). Sredstva su obezbeđena iz budžeta Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

U okviru socijalne politike koju sprovodi Privremeni organ ove stambene jedinice su predviđene za višečlane i socijalno ugrožene porodice.

Ovo je potvrda da su predsednik Republike Srbije i Vlada, Kancelarija za Kosovo i Metohiju i Privremeni organ Opštine Kosovska Mitrovica, spremni da osiguraju bolju budućnost za one kojima je pomoć neophodna kako bi složno i jedinstveno opstali u ovim teškim vremenima, navodi Privremeni organ u saopštenju, dodajući da je ovo je početak novog naselja koji će obezbediti višečlanim porodicama rešenje stambenog pitanja.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."