Rakić: podrška koja Ivanoviću stiže od marginalaca iz BG može samo da doprinese ubedljivoj pobedi Srpske

Podrška koja kandidatu GI SDP Oliveru Ivanoviću stiže od grupe političkih otpadnika i marginalaca iz Beograda može samo da doprinese ubedljivoj pobedi Srpske liste na predstojećim lokalnim izborima u nedelju, navodi u saopštenju predsednik Srpske liste Goran Rakić.

“Stara latinska poslovica glasi „sličan se sličnom raduje“, i upravo po tom principu se oko Ivanovića okupljaju propali vinogradar Zoran Živković, Saša Janković, poznat kao „Sale Prangija“, Aleksandar Šapić Gangula, vlasnici pašnjaka na Vračaru i svi ostali gubitnici privilegija koji su spremni da đavolu prodaju i svoj narod i svoju državu samo da bi zaseli u fotelje.
Srpski narod na izborima kažnjava one koji nacionalne interese stavljaju na licitaciju i one koji po naloge i podršku odlaze u strane ambasade i baze Kfora.
Srpska lista će u nedelju pobediti one kojima je Kosovo i Metohija samo roba, a srpski narod samo roblje, jer ni mi ni Kosovo i Metohija nismo na prodaju.
Za Ivanovića su njegovi sunarodnici (preciznije 90 odsto njih koji su podržali Srpsku listu na prošlim izborima) „smeće koje treba pustiti niz Ibar“, i siguran sam da Srbi, koje su neki u prošlosti tako puštali niz Drinu i Savu, nikada neće pokloniti poverenje takvom čoveku.
I na kraju opet ću ponoviti pitanje, Olivere koje ubio našeg sugrađanina Šćepanovića?, pita se u saopštenju dostavljenom medijima predsednik Srpske Goran Rakić.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."