Nova oprema za Dom zdravlja u Zvečanu

Opština Zvečan u prethodne četiri godine uložila je značajna sredstva u zdravstvo,za nabavku najsavremenije oprema za dijagnostiku i obnovu Doma zdravlj, kako bi 16 650 građana imalo adekvatno lečenje.Adekvatna zdravstvena zaštita prioritet je ulaganja gradonačelnika Zvečana Vučine Jankovića. U obilasku Doma zdravlja Janković je došao sa gradonačelnikom Zubinog Potoka Stevanom Vulovićem.

„U prethodne četiri godine uložili smo ogromna sredstva kako za renovirane tako i za nabavku dijagnostičke opreme. Cilj nam je da naši građani ne odlaze više za Rašku, Kraljevo, Novi Pazar, Kragujevac… kako bi se lečili. U narednom periodu nabavićemo još više dijagnostičke opreme, vreme je da dela govore više od reči“, rekao je Vučina Janković.

Gradonačelnici su obišli i odeljenja pedijatrije, stomatologije, biohemijsku laboratoriju. Sa direktorom Doma zdravlja i zaposlenima razgovarali su o budućim egzesticijama.
Direktor Doma zdravlja Zveča rekao je da su razgovarali o ulaganjima u narednom periodu.
Zvečanski Dom zdravlja iz godine u godinu modernizuje svoju opremu a kvalitetan i stručan kadar pruža adekvatnu zdravstvenu pomoć  pacijentima.

Izvor,TV Most

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."