Goran Rakić: Nova autobuska stanica počinje sa radom u ponedeljak

 Nova autobuska stanica u Severnoj Mitrovici počeće sa radom u ponedeljak 9. oktobra 2017.godine, navodi se iz kabineta gradonačelnika Severne Mitrovice Gorana Rakića.

Ujedno se obaveštavaju i svi auto prevoznici , da su od ponedeljka 9.10.2017.godine, odlukom gradonačelnika opštine Severna Mitrovica , obavezni da svoj red vožnje (polaske i dolaske) obavljaju isključivo na autobuskoj stanici, a po prethodno planiranom i dogovorenom redu vožnje sa upravom autobuske stanice u Kosovskoj Mitrovici.

“U suprotnom, svi auto prevoznici, koji se ne budu ponašali u skladu sa ovom odlukom, biće kažnjavani u skladu sa zakonom i propisima. Opština Severna Mitrovica će sprovesti ovu odluku u saradnji sa policijom” navodi se u saopštenju.

Puštanje u rad nove autobuske stanice u Severnoj Mitrovici doprineće boljoj organizaciji saobraćaja u gradu, poboljšati bezbednost u saobraćaju, kako vozača, tako i pešaka, a ujedno će omogućiti efikasniji prevoz svih građana

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."