Todosijević Apostolovoj: Sprovođenje sporazuma o ZSO ključan za uspešnu implementaciju Briselskog sporazuma u celini

Ministar administracije  lokalne samouprave Ivan Todosijević sastao se juče sa šeficom kancelarije EU na Kosovu Natalijom Apostolovom sa kojom razgovarao o  aktuelnim pitanjima koja se tiču saradnje između ministarstva i Kancelarije EU , kao i o predstojećim lokalnim izborima.

Todosijević i Apostolova su razgovarali  i o dosadašnjem sprovođenju Briselskog sporazuma i funkcionisanju lokalnih samouprava kao i neophodnosti sprovođenja sporazuma o Zajednici srpskih opština. Todosijević je naglasio da je ovaj deo sporazuma ključan za uspešnu implementaciju Briselskog sporazuma  u celini, kao i delovi sporazuma koji još uvek nisu u potpunosti sprovedeni.

Na kraju sastanka, Todosijević se zahvalio Kancelariji EU za uspešno rešavanje aktuelnih pitanja na lokalnom nivou i naglasio da će se angažovati za sve zajednice na Kosovu.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."