Rakić: Nastupajući izvan Srpske liste, dele narod

Saopštenje predsednika Srpske liste Gorana Rakića pod nazivom “Oliver Ivanović je primer da u Srbiji zahvalnost najkraće traje”  a koje je dostavljeno našoj redakciji, prenosimo u celosti.

“Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić je sprovodeći politiku predsednika Srbije uradio veliki posao okupljanja Srba, o čemu svedoči 90 odsto osvojenih glasova za Srpsku listu, za razliku od onih koji pokušavaju da nastupajući izvan Srpske liste, a u svom ličnom interesu, podele naš narod.
Naši rezultati govore slikovitije od hiljadu reču i pijanih kafanskih doskočica koliko je ko uradio za jedinstvo Srba. Dokaz koliko Đurić deli Srbe je to što je Oliveru Ivanoviću, koji ga danas tako bezočno napada, iz budžeta Kancelarije za Kosovo i Metohiju dao milione dinara za odbranu, bez čega bi on verovatno i dalje sedeo u nekom kazamatu.
U Srbiji nažalost ništa ne traje kraće nego zahvalnost, a lojalnost svojoj državi kao i politička uverenja neki preko noći menjaju u zavisnosti od toga ko ponudi više” kaže se u saopštenju Gorana Rakića, predsednika Srpske liste.

Comments

Pročitaj još