• Početna>
  • Vesti>

Rakić:Srpska lista vas je kandidovala jer ste odgovorni i sposobni

Predsednik Srpske liste i kandidat za gradonacelnika opstine Severna Mitrovica, Goran Rakić održao je sastanak sa kandidatima za odbornike u opštini Severne Mitrovica.
Tom prilikom predsednik Rakić se prisutnima obratio rečima:
“Srpska lista vas je kandidovala jer se odgovorni, sposobni, porodični ljudi. Upravljati našim gradom je za mene i odbornike iz prethodnog saziva bila privilegija. U ovoj kampanji mi, kao i obično nećemo koristiti obećanja, već ćemo građane podsetiti na sve ono što smo uspeli da uradimo za grad i naše sugrađane. Nova radna mesta, autobuska stanica, uređenje trotoara i glavnog šetališta, izgradnja dugo očekivane hale sportova i vatrogasne stanice… sve je to rezultat napornog rada a ne prazne priče koju neki koriste. Želim da znate, da Srpska lista sve svoje poteze povlači u konsultaciji sa svojom Vladom u Beogradu i predsednikom Vučićem, zato je odgovornost svih nas i veća”, rekao je Rakić.
Današnji sastanak Srpske liste je počeo minutom cutanja u čast nevino stradalog sugrađanina, a tim povodom gradonečelnik Rakić je istakao da je bitno da građani ne nasedaju na provokacije koje nebitni politički likovi koriste u kampanji, pošto nemaju program kojim bi izašli pred građane.

Comments

Pročitaj još