• Početna>
  • Vesti>

Humanitarna akcija “Crvena da se ne crveniš” i na KiM

Nakon podele pomoći deci Gnjilanskog okruga, humanitarna organizacija „Stub kralja Stefana“ iz Novog Sada pozvala je sve funkcionere, nosioce javne i izvršne vlasti, da se uključe u veliku akciju „Crvena da se ne crveniš“.
“Planiramo niz sličnih akcija u narednom periodu, a očekujemo da se funkcioneri, nosioci vlasti, od najniže do najviše, uključe i pokažu da Kosmet ne brane samo saopštenjima, već i konkretnim delima. Zato ih pozivamo da, kao vidljivi u medijima, budu primer i pokretač za sve ostale i da se uključe u našu akciju simboličnog naziva „Crvena da se ne crveniš“, gde se od njih očekuje da izdvoje hiljadu dinara (crvenu novčanicu) za nove akcije pomoći socijalno ugroženima na Kosmetu”, kaže Nina Stojanović, predsednica humanitarne organizacije „Stub kralja Stefana“.
Ona ističe da će se informacije o uplatama i onima koji su podržali ovu akciju redovno i transparentno objavljivati na zvaničnoj Fejsbuk stranici te organizacije i poziva i druge građane da uplate na dinarski račun te organizacije u Vojvođanskoj banci 355-0003200506292-62.
Humanitrana organizacija “Stub kralja Stefana” iz Novog Sada sprovela je više akcija na Kosovu i Metohiji, a od prošle godine otvorila je i svoj ogranak u Kosovskom Pomoravlju gde su uključeni mladi iz ovog dela Kosmeta.

Izvor: RTV Puls

Comments

Pročitaj još