Saopštenje Srpske liste povodom napada na ministra Nenada Rikala

Saopštenje Srpske liste prenosimo u celosti:

“Neosnovani napadi i optužbe na račun ministra Nenada Rikala koji se plasiraju od strane opozicionih partija na Kosovu i Metohiji su nažalost nešto što zaslužuje najoštriju osudu svih političkih predstavnika i međunarodnih organizacija.
U Prištini svi dobro znaju da ministar Rikalo nema nikakve veze sa bilo kakvim ratnim dešavanjima i da je dobar deo svog života posvetio izgradnji mira među narodima.
Srpska lista najoštrije osuđuje ovakve napade kojima se urušava međuetničko poverenje i stabilnost na Kosovu i Metohiji, zarad jeftinih političkih poena.
Zahvaljujemo se institucijama koje su stale u odbranu istine i pravde u ovom slučaju i javno istakli da su napadi na ministra Rikala izmišljotine.
Srpska lista snažno stoji iza svakog svog člana i nećemo dozvoliti da se ime bilo kog Srbina blati od strane zlonamernih pojedinaca”.

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."