U Gračanici održan trodnevni teniski kamp

U Gračanici je održan trodnevni teniski kamp pod nazivom „Tenis ne možeš da igraš sam – pridruži nam se“. Na teniskom kampu je učestvovalo više od 35 mališana iz različitih zajednica iz opštine Gračanice. Teniski kamp je imao dve razvojne komponente, prva komponenta je bila usreređena na osnaživanje osoblja i članova teniskog kluba Winner iz Gračanice, dok je druga komponenta bila usreređena na integraciju manjinskih zajednica u aktivnosti teniskog kluba Winner.

Teniskim kampom je upravljao trener iz teniskog saveza Srbije, gospodin Dragan Ilić,koji ima više od 40godina trenerskog iskustva.
„Veoma su bitni ovakvi kampovi za naše osoblje i za naše članove, zato što svi možemo da naučimo dosta toga, od ovakvih stručnjaka, kao što je gospodin Ilić. Ono što je bitno jeste da mi kao klub radimo intenzivno na tome, naši članovi su ove godine bili učesnici na 3 kampa, na Zlatiboru, u Aranđelovcu, i sad u Gračanici. Takođe ono što nas raduje jeste saradnja koja je ojačana, između našeg kluba, teniskog saveza Srbije, i teniskog kluba Drill iz Beograda, čiji je direktor gospodin Ilić“

„Takođe, u okviru ovog projekta će početkom Oktobra meseca biti održan teniski turnir i završna ceremonija, na kojoj će biti predstavljeni rezultati teniskog kluba u ovoj godini“

Izvor:Radio Gračanica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."