Reakcije posle poruka Saše Janković

Bivši ombudsman Saša Janković nastavlja da se bljutavim populističkim porukama iživljava nad srpskim narodom na Kosovu i Metohiji, baš kao što je to činio i dok je bio takozvani zaštitnik građana.
Šta uopšte bivši ombudsman Janković, koji Srbe na Kosovu i Metohiji nije priznavao za građane Srbije, ima da se izjašnjava o političkim dešavanjima u Prištini, jer za njega Priština i nije deo Srbije. Bolje neka slobodni građanin Janković piše sastave na teme iz svoje kompetencije, na primer „Kako sam proveo letnji raspust“ ili „Leto na jahti“, nego što savetuje Srbe na Kosovu i Metohiji, jer se za nas sam oglasio nenadležnim.
Dok Janković uživa u blagodatima raskošnog života koji su mu omogućili njegovi finansijeri, Srbi na Kosovu i Metohiji se svaki dan bore za opstanak i očuvanje prisustva države Srbije u njenoj južnoj pokrajini, čije postojanje ne priznaju ni on ni njegovi sponzori.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."