Pripadnici KFOR-a uručili poklone školi “Kosovski Božur”

Pripadnici KFOR-a na čelu sa generalom Đovani Fungom obišli su danas školu za osnovno I srednje obrazovanje “Kosovki Božur” I uručili su poklone školi I đacima.

Direktorica škole „Kosovski Božur“ Marta Popović zahvalila se pripadnicima KFOR-a na doprinosu koji će ulepšati detinjstvo učenika škole.

„Ovo su deca sa posebnim potrebama, ali mi često kažemo da su njihove potrebe iste, samo ih zadovoljavaju na malo drugačiji način. Hvala vama koji ste razumeli njihove potrebe i dali jedan veliki prilog da njihovo detinjstvo bude što lepše i bolje“ rekla je Popović.

General Đovani Fungo pozdravio je prisutne, nakog čega su deci uručeni pokloni.

„Mi smo danas ovde zbog ovih dečaka i devojčica. Želim da dam specijalno priznanje ovim herojima danas ovde, takođe i roditeljima i svima koji rade sa dečacima i devojčicama, iz dana u dan oni ih podržavaju, briinu o njima i vole ih“ rekao je general Fungo.

Učenici su dobili lopte i igračke, a škola je dobila opremu, među kojom je i mini sto za stoni fudbal koji će mališanima ulepšati boravak u školi.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."