Godišnji koncert Ansambla “Venac”

Pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije i Eparhije Raško-prizrenske i Kosovsko-Metohijske, Dom kulture organizuje godišnji koncert Ansambla “Venac”.

Na godišnjem koncertu učešće će uzeti i KUD “ANI Abrašević CH” iz Švajcarske, koji su pre dve godine Vencu bili domaćini kada su zajedno sa njima održali koncert u Švajcarskoj u novembru 2015. godine.

U perodu od 7. do 10. septembra prijatelji iz “ANI Abraševića” iz Švajcarske biće gosti za koje će biti organizovano niz kulturnih dešavanja kao što su posete kulturnih spomenika.

Na Kosovo i Metohiju dolaze i predstavnici Srpske Pravoslavne Crkve u Švajcarskoj.

Godišnji koncert Ansambla “Venac” biće održan 9. septembra u Domu kulture u Gračanici sa početkom u 19 časova i 30 minuta.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."