Zajedno u borbi za opstanak i ostanak Srba na Kosovu i Metohiji

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić primio je danas predsednika Odbora za pomoć Srbima na KiM Milorada Arlova i predsednicu Udruženja roditelja dece sa posebnim potrebama Ivanu Rakić.

Na sastanku je bilo reči o velikoj humanitarnoj akciji “Pomažemo lečenje 50 teško obolele dece sa posebnim potrebama sa Kosova i Metohije”.

Akcija će se, osim u Republici Srpskoj realizovati i u Srbiji i dijaspori kroz prikupljanje novčanih sredstava putem humanitarnog broja, a od velikog značaja biće podrška Kancelarije za Kosovo i Metohiju u stručnom kadru kji će deci pružiti adekvatnu pomoć primerenu prirodi njihovih posebnih potreba.

Ovom prilikom predsednici Udruženja uputili su reči zahvalnosti direktoru Kancelarije za KiM Marku Djuriću na podršci i pomoći u svim dosadašnjim aktivnostima Udruženja, a posebno što istrajava u želji da pomogne srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

 

Izvor: TV Most

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."