Simić: Moraju poštovati srpski narod

Oni koji pregovaraju sa Srpskom listom moraju poštovati srpski narod izjavio je poslanik ove liste Igor Simić.

,,Kretanje ka odblokiranju institucija je dobro za građane. Što se saradnje sa Srpskom listom tiče naši stavovi su jasni i svima poznati. Otvoreni smo za razgovore. Oni koji žele da pregovaraju sa Srpskom listom moraju pokazati poštovanje prema srpskom narodu i zajedno sa nama raditi na unapređenju položaja Srba,,rekao je Simić nakon podrške Pacolijeve stranke koaliciji PAN.

,,Naravno pre bilo kakvih dogovora, kao i uvek kada su se donosile bitne odluke za srpski narod, mi ćemo se konsultovati sa našom Vladom u Beogradu i predsednikom Vučićem,, istako je Simić.

,, Nama nije bitan broj funkcija zarad funkcija, već kao instrument za unapređenje položaja Srba. Niko se za položaj Srba neće boriti bolje od nas samih,, rekao je Simić.

 

Izvor: TV Most

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."