OFK “DIF” – Nova sezona u novim dresovima

Gostujući u emisiji Sport Centar, trener OFK “DIF” Nemanja Bulatovic, najavio je prvu zvaničnu utakmicu koju će odigrati pioniri ovog kluba protiv ekipe Novog Pazara na svom terenu u Žitkovcu u nedelju 10. septembra, u okviru prvog kola Raške zonske lige.
“Biće ovo premijerno predstavljanje ekipe u novim dresovima, zahvaljujući donaciji Miloša Krasića koji je obezbedio kompletnu visoko kvalitetnu opremu za 4 generacije OFK “DIF”, za koju su deca sama odabrala dizajn” kaže Bulatović.
Ovo je po broju članova najbrojnija škola fudbala u gradu, i okuplja preko 130 mališana svih uzrasnih kategorija, od cicibana do pionira, o čijoj edukaciji i razvoju brine 5 licenciranih trenera, diplomiranih profesora DIF-a.
Bulatović dodaje da u klubu trenotno treniraju tri devojčice, ali da ima još zainteresovanih i da se u perspektivi nazire ženska fudbalska ekipa.
Pored fudbala za članove kluba organizuju se i druge edukativne i programske aktivnost, poput očuvanja srpske tradicije i kulture, saradnje sa KUD Kosovski Božur iz Kosovske Mitrovice, škola plivanja, a od septembra i učenje ruskog jezika. Sve aktivnosti su besplatne, a značajan udeo u tome ima i Privremeni organ Opštine Kosovska MItrovica, ističe Bulatović.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."