Šarčeviću i Đuriću zabranjen ulazak na KiM

Ministru prosvete Mladenu Šarčeviću i direktoru Kancelarije za KiM Marku Đuriću na administrativnom prelazu Jarinje nije dozvoljen prolaz na putu ka Kosovskoj Mitrovici, rečeno je “Tanjugu” u Kancelariji za KiM.

Za Radio Kosovska Mitrovica je iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju, potvrđeno je da je poseta ministra Mladena Šarčevića i direktora Marka Đurića uredno najavljena 29.avgusta, a da su sa administrativnog prelaza vraćeni bez obrazloženja.

Mladen Šarčević i Marko Đurić trebalo je da danas u Studentskom centru  otvore Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici.

Sredstva za izgradnju, adaptaciju i opremanje nove studentske poliklinike obezbedila je Vlada Republike Srbije.

Izvor: Tanjug i Radio Kosovska Mitrovica

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."