Đurić i Šarčević danas na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić danas, u 13:15 sati, u Studentskom centru u Kosovskoj Mitrovici otvoriće Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici.

Sredstva za izgradnju, adaptaciju i opremanje nove studentske poliklinike obezbedila je Vlada Republike Srbije.

U 15:30 sati u zgradi Rektorata Prištinskog univerziteta, direktor Đurić i ministar Šarčević sastaće se sa rektorom i dekanima, a u 16:20 sa predstavnicima studentskih organizacija ovog Univerziteta, nakon čega su predviđene izjave za medije učesnika sastanaka, navedeno je u saopštenju Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."