Spirić čestitao početak školske godine

Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić uputio je danas čestitku svim osnovnim i srednjim školama u Kosovskoj Mitrovici povodom početka školske godine.

“Zaposlenima u prosveti zahvaljujem na dosadašnjem trudu i zalaganju i pozivam ih da se i u ovoj školskoj godini maksimalno posvete učenicima, jer je, uz roditelje, velika odgovornost na njima da izvedu mlade ljude na pravi put i osposobe ih za željeno zanimanje”, navodi se u čestitki.

U čestitki se ističe da Privremeni organ, u saradnji sa rukovodstvima škola, radi na stvaranju što boljih uslova rada u svim obrazovnim ustanovama.

“Posebna čestitka ide đacima prvacima koji ovim putem počinju novu etapu u njihovim životima. Želim da ova školska godina bude uspešna, poznata po zajedničikim rezultatima”, navedeno je u čestitki.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."