Velika letnja žurka u Banjskoj

Na bazenima „Rajska banja“, u Banjskoj, u utorak, 15. Angusta, u 20h, biće organizovana Velika letnja žurka.
Ulaznice se prodaju po ceni od 100 dinara.

– Prethodna noćna žurka je protekla uspešno i u najboljem redu, sa preko 350 gostiju. I ovoga puta očekujemo dosta mladih ljudi koji, možda, nisu imali prilike da odu negde na more, a i one koji su se tek
vratili sa mora. Cena je pristupačna svačijem džepu, ulaznice za bazen koštaju samo 100 dinara. Pozivamo sve one koji žele da se malo opuste posle vrelog radnog dana i sve one koji još nisu krenuli na posao ili u školu, da dođu i lepo se provedu sa nama još jedno veče, pre zatvaranja letnje sezone. Ovakve manifestacije su veoma bitne za mlade koji žive u Banjskoj, pošto uopšte nema kulturnih sadržaja, koji bi im odvratili misli od svakodnevnice, a s druge strane su značajne i za promociju samog manastira i novootvorene pivare – kaže organizator ovih događaja, Nikola Radojković.
Sve rezervacije i obaveštenja u vezi sa žurkom i radom bazena mogu se dobiti na telefon: 064/2258804.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."