U toku foto konkus EU Info centra

Informativni i kulturni centar Evropske Unije u Severnoj Mitrovici organizuje takmičenje na temu VAN OKVIRA:Sloboda govora kroz objektiv .Konkurs je otvoren 2. avgusta i traje do 18.avgusta a pravo učešća imaju svi stanovnici starosti od 18 do 30 godina . Zadatak je da , koristeći se telefonom ili fotoaparatom zabeležite šta slovoda govora predstavlja za Vas i ljude oko Vas.”Mi nastojimo da kroz kreativnost mladih ljudi u našem gradu
odamo počast slobodi u svakom obliku. Na kraju takmičenja ćemo napraviti izložbu najboljih 10 fotografija u holu EU Info centra,a obezbedjena je i novčana nagrada”,rekao je gostujući u emisiji Radio Kosovske Mitrovice Milan Milosavljević menadzer Eu Info Centra u Severnoj Mitrovici.
Svaki kandidat učestvuje sa jednom fotografijom uz koju šalje svoje ime i broj telefona .Konkurs se završava 18. avgusta . Nagrada za najbolju fotografiju je 100 eura.Šaljite na e- mail adresu info@euicc-ks.com, a najbolja fotografija će biti objavljena na EUICC veb i facebook stranici EU.

Comments

Pročitaj još