Princ Aleksandar: Pronosimo glas o Kosovu svuda po svetu

Princ Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina prisustvovali su svečanoj Vidovdanskoj liturgiji u porti manastira Gračanica.

“Vidovdan je poseban dan za naš narod. Ja i moja supruga dolazimo svake godine ovde da obeležimo sa narodom taj dan. Došli smo danas i doneli poklone za mališane. Mislimo mnogo na ljude koji ovde žive, želja nam je da oni imaju budućnost na Kosovu i Metohiji. Nadam se da naša Vlada radi na tome. Gde god da se nađemo u svetu jedna od obaveznih tema za razgovor je Kosovo i Metohija. Želimo da kažemo ljudima šta se dešava ovde”, rekao je princ Aleksandar ispred Gračanice.

Nakon liturgije, princeza Katarina Karađorđević podelila je mališanima poklone u vidu igračaka i prehrambenih proizvoda.

 

Izvor: Radio Gračanica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."