Predstavljanje novog romana Zorana Milojevića u Kosovskoj Mitrovici

“Dobro  ja došao u moj rodni grad, ja nisam ovde gost ja sam ovde svoj na svome “počeo je priču Zoran Milojević književnik i kompozitor gostujući u studiju Radio Kosovske Mitrovice.Posvetom Marku i Sonji na prvim stranicama Zoranovog romana“Podušje“ počeli smo razgovor.Milojević  je napisao“Srbija je tajna nad tajnama ali tajne ne stanuju u Srbiji one se kroz Srbiju prenose dovikivanjem sa brda na brdo.Tajne su za tamni vilajet a ne za Srbiju obasjanu svetlošću iz očiju svetih Velikomučebnika“.Ovako je označen početak romana Milojevića , čija promocija će se održati u četvrtak u amfiteatru  Tehničke škole  sa početkom u 18 i 30. Tokom razgovora slušaoci su uživali u pesmama koje je Zoran Milojević komponovao  za pevače poput Ekstra Nene „Soko Banja“ i ostale. On je sa setom i zadovoljstvom što je pezentacija romana baš u njegovom rodnom gradu , govorio i o svojim uspesima i svojoj porodici , a emisiju smo završili  citatom koji je ostaio upečatljiv tokom razgovora:“Budućnost je prošlost na proputovanju kroz sadašnjost“

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."