UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO DVE ŽENE

BEOGRAD – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su G.P. (1993), osumnjičenog da je 4. maja ove godine, na putu Bujanovac – Končulj, kod sela Turija, iz vatrenog oružja ubio dve žene, stare 44 i 21 godinu.
Tom prilikom povređeno je i jednogodišnje dete, kome je lekarska pomoć ukazana u Zdravstvenom centru u Vranju odakle je prebačeno u Klinički centar u Nišu.
G. P. je uhapšen sinoć, u mestu Predejane kod Leskovca, u zajedničkoj akciji pripadnika Žandarmerije i Policijske uprave u Vranju.
Kako je saopšteno iz MUP-a, on je sproveden u Okružni zatvor u Vranju, na osnovu poternice Višeg suda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.
Inače, Goran Petrović (24) iz Pasjana, opština Parteš je od ranije poznat policiji. Naime on se tereti za više obijanja kuća, kao i pljačku benzinske pumpe u selu Šilovo kraj Gnjilana, kada ga je Kosovska policija identifikovala. Uspeo da pobegne i od tada mu se gubi svaki trag.
Izvor: Tanjug, RTV Puls

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."