Budući srednjoškolci danas rade test iz matematike, najveće interesovanje za Medicinsku školu.

“Oko 1076 učenika ne računajući opštinu Ranilug, danas je rešavalo test iz matematike. U pomenutoj opštini je bilo izvesnih nepravilnosti  ali će se i za tih 300 učenika naći adekvatno rešenje u toku današnjeg i sutrašnjeg dana kada učenici budu polagali kombinovani test iz pet nastavnih predmeta“rekla je gostujući u emisiji Radio Kosovske Mitrovice  Jasmina Dedić , načelnica školske uprave Ministarstva prosvete i dodala da  za sada sve protiče u najboljem redu i da će se  rezultati i preliminarne rang liste objaviti za dva dana.

Ove godine je, inače manje učenika u odnosu na prošlu godinu završilo osmi razred ,pa je i manje kandidata za upis , a najveće interesovanje prema rečima i direktora škola i načelnice Dedić , vlada za Medicinsku školu sa Domom učenika u Kosovskoj Mitrovici.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."