Rakić:Političke partije Albanaca prave račun bez krčmara

Gradonačelnik severne Mitrovice Goran Rakić ocenio je “da smo svedoci da ovih dana političke partije Albanaca sebe proglašavaju pobednicima i prave planove o sledećim političkim potezima ne uzimajući u obzir podatak da je Srpska lista vlasnik 10 mandata”.

“Ono što iznenađuje jeste činjenica da u svojim kalkulacijama zaboravljaju da je bez Srpske liste nemoguće formirati Vladu u Prištini, a to podrazumeva poštovanje interesa srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, naveo je Rakić u saopštenju.

On je poručio “da predstavnici Srpske liste neće dozvoliti formiranje Vlade koja će raditi protiv interesa srpskog naroda, kako onih koji žive na Kosovu i Metohiji, tako i raseljenih Srba”.

 

Izvor: TV Most

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."