Srpska lista garantuje opstanak poručio Vučić

Na završnom predizbornom mitingu liste Srpska u Kosovskoj Mitrovici,pismo podrške predsednika Srbije Aleksandra Vučića,pred više hiljada okupljenih gradjana pročitala je potpredsednica GO SNS Marija Obradović.

Na pokrajnskim izborima 11. juna bićete u prilici dadonesete istorijsku odluku. Donesite je zrelo kako bismo svi zajedno mogli da nastavimo da institucionalno branimo ono što je po svakom pravu naše!

Jedino Srpska lista je proistekla iz svesti da je zajednički interes srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i jedinstven nastup Srba na izborima u Pokrajni mnogo važniji od svega što nas deli.

Jedino Srpska lista je politička snaga na Kosovu i Metohiji koja će uz pomoć i podršku Republike Srbije moći da odbrani ključne državne i nacionalne interese u Pokrajni i da se u Prištini izbori za formiranje Zajednice srpskih opština – krovne institucionalne zaštite kolektivnih prava Srba na Kosmetu.

Jedino Srpska lista, u saradnji sa Beogradom, može da garantuje opstanak svih srpskih institucija i postojanje Republike Srbije na KiM, a time i egzistenciju Srba u Pokrajni, kojih je više od četrdeset hiljada zaposleno u republičkim institucijama.

Jedino Srpska lista može da spreči formiranje takozvane ,,kosovske vojske,, kojoj bi jedini neprijatelj i meta mogao da bude niko drugi do srpski narod.

Jedino Srpska lista je istinski srpska, dok se ostale lažno predstavljaju kao srpske, a zapravo su marionete albanskih političara, napravljene i finansirane iz Prištine,sa ciljem da bar četiri srpska predstavnika u pokrajnskoj skupštini zamene svojima koji bi se samo zvali srpski i koji bi obezbedili neophodnu podršku za stvaranje takozvane ,,kosovske vojske,,.

Poštovani sugradjani, braćo i sestre, izadjite 11. juna na izbore i uzmite ono što vam pripada! Glasajte za Srpsku listu i ne dozvolite da vam albanski političari nameću predstavnike i kroje sudbinu!

Neka vas ne plaše pretnje, ne dozvolite da vas zastraše, jer predsednik Republike i Vlada Republike Srbije, kao i sav srpski narod nastaviće da svom snagom stoje iza vas i brane ono što je sveto i neotudjivo,piše u pismu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

 

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još