Dva lica povređena u Kosovskoj Mitrovici

 

Muškarac N.K (1993) iz Koretišta, izboden je nožem u butinu za vreme predizbornog skupa Srpske liste u Kosovskoj Mitrovici.

 Zamenik direktora Kosovske policije za sever Kosova Besim Hoti potvrdio je za Radio Kosovska Mitrovica da je mladić zadržan u bolnici nakon što je izboden nožem u desnu butinu, a istraga je u toku.

Hoti dodaje da je nadležni tužilac naložio da se od povređenog uzme pismena izjava, s obzirom na to da se usmeno nije izjasnio o incidentu. Hoti kaže da se ne zna da li ovaj slučaj ima veze sa samim skupom, dok su istražne radnje u toku.

Dežurni lekar Dragiša Milović potrvdio je za Radio Kosovska Mitrovica  da je u 12.50 dovezen pacijent koji je imao povredu desne butine nanetu oštrim predmetom.Pacijentu je zaustavljeno krvarenje, zbrinuta povreda, u stabilnom je stanju i van životne opasnosti, kaže Milović, dodajući da se njegovo stanje prati na otropediji Kliničko-bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici.

Besim Hoti i Dragiša Milović potvrdili su da je ubrzo primljen i muškarac (1947) sa povredama glave, lakta i ramena.

Pacijent je naveo da je povređen nakon što je u masi nastala panika, te da su ga bukvalno pregazili, kaže Dr Milović. U toku su dodatna medicinska ispitivanja od strane hirurga.

Besim Hoti navodi da je istraga u toku i u vezi sa ovim slučajem.

Predizborni skup je mirno završen.

Comments

Pročitaj još